JVE - Jahoma Virtual Events

Privacy Policy by JVE for use of Google App JVE-OGT and our website

Privacy verklaring / Privacy Statement
DUTCH:

Wij zijn niet geinterresseerd in welke route u nu echt heeft afgelegd en of dit een route is geweest in het echt of op een hometrainer.
We zijn ook niet geinterresseerd in wie u echt bent. Uw prive gegevens hebben we dan ook niet nodig om uw voortgang te kunnen melden.
Enige waar we wel scherp op zijn is of u de aan ons doorgegeven afstanden ook echt heeft afgelegd.

Alle verzamelde route gegevens zijn en blijven van u en als u de app gebruikt blijven deze achter op de app. U bent vrij om verder te besluiten wat u hiermee wilt gaan doen. Export van de gpx is mogelijk. U kunt de gegevens dus gebruiken voor een andere tracking apps of website. Of u het wel of niet verwijderd dat maakt ons niets uit. Wij raden alleen wel aan om gedurende de loooptijd van het evenement de gegevens nog wel even te laten staan. In incidentele gevallen -zeker als er aan een evenement ook prijzen zijn verbonden- kunnen we steeksproef gewijs u vragen om de tracking gegevens alsnog met ons te delen. De link naar uw route gegevens is niet openbaar en wordt niet aan andere deelnemers getoond.
De enige gegevens die wij van u ontvangen zijn de tijdstippen van aanvang en einde van uw route en het totaal aantal afgelegde kilometers en een terugkoppeling van de door ons uitgegeven deelnemers code.

Wij identificeren uw deelnemers identiteit middels de code die u van ons gekregen heeft bij inschrijving en die u daarna heeft ingevoerd in de app of op de website. Wij publiceren op de website en per email enkel onder de bij ons bekende door u opgegeven nickname of, als u daarvoor kiest, uw echte naam. De keuze is aan u en kan op elk moment door u veranderd worden.

Via de webpagina kunt u uw eigen gegevens ook aanpassen. Voor publicatie op de webpagina's gebruiken we alleen de door u opgegeven nick name. U bent vrij om op de deze deelnemers pagina uw echte naam wel of niet te vermelden. Dit gaat ook op voor een telefoonnummer en het bij ons bekende email adres. Hou er echter wel rekening mee dat zonder email adres we u natuurlijk niet per email kunnen informeren over uw voortgang en u daarvoor dan uitsluitend terecht kan op onze website. Uw persoonlijke deelnemerscode (lang nummer) en de publieke share_id (kort nummer) zult u in dat geval zelf moeten onthouden. Bewaar daarom de eerste emails die u van ons ontvangt. Daar staan deze codes in alsmede de link naar de daaraan verbonden persoonlijke website.

Indien u de onze GPS tracking app niet wilt of wenst te gebruiken is dat ook mogelijk. Via onze activiteiten pagina kunt u daarals nog de gegevens opvoeren die u anders vai de app aan ons had verstuurd.

Omdat we op basis van de webpage alleen niet kunnen vaststellen of u de opgeven afstand ook inderdaad heeft afgelegd vragen we optioneel om tracking links van andere applicaties. Wij doen dit alleen als daar een reden voor is. Bijvoorbeeld als de organisatie aan een evenement prijzen verbonden heeft.

De GPS trackere applicatie is gebaseerd op de Open GPS Tracker applicatie en is geschikt gemaakt voor het uploaden van de meta data van gps track (niet de gpx dus) naar de Jahoma Virtual Events (JVE) website. Hiervoor hebben we enkele zaken die voor ons doel niet nodig waren uit de oorspronkelijke applicatie verwijderd en hebben we een upload module toegevoegd.

Wilt u de volledige Open GPS Tracker functionaliteit hebben dan adviseren we om de orginele Open GPS Tracker i.p.v. deze gestripte versie te downloaden. U mist dan wel de upload functie.